Støttefunktioner

For at servicere og bakke op om aktiviteterne i alle selskaber i Arctic Group har vi adskillige støttefunktioner med hver sine kompetencer. For os er det vigtigt, at kunden oplever kompetent faglig ekspertise og god service fra det øjeblik, man bestiller en vare til den ankommer.

Vores salgsafdelinger varetager selve salgsprocessen, men der ligger arbejdsgange både før og efter, som støttefunktionerne i Arctic Group tager sig af.


Klik dig videre til en nærmere beskrivelse af opgaverne i de enkelte støttefunktioner i menuen til venstre.

Samarbejde på tværs af afdelinger

Støttefunktionerne arbejder ofte på tværs af afdelinger for at løse opgaver, der er med til at optimere driften i både støttefunktioner, salgsselskaber og butikker. Disse samarbejder giver de involverede medarbejdere værdifuld indsigt i arbejdsområder og processer, som man ikke arbejder med til daglig. Opgaverne for de nedsatte arbejdsgrupper er med til at udvikle og udfordre medarbejdernes kompetencer, og det sætter både medarbejdere og koncern stor pris på.

Støttefunktioner

Vidste du, at...

  •  

    Arctic Group er registreret som både dansk og grønlandsk virksomhed. Derfor betaler vi selskabsskat i begge lande.

  •  

    Arctic Group beskæftiger mere end 150 medarbejdere, fordelt på 3 lande.

  •  

    Arctic Groups salgskonsulenter årligt tilbagelægger mere end 400.000 km for at komme på besøg hos vores kunder i Grønland, på Færøerne og på Island.

GSAT_Logo_hvid

Arctic Group

Arctic Import

Arctic Group A/S - Langerak 17 - Postboks 8220 - DK-9220 Aalborg Øst - Tlf. +45 96 32 19 00 - Fax +45 96 32 19 10

© 2010 Arctic Group A/S