Fritid

HVAD KAN JEG LAVE I FRITIDEN?
Nuuk har i kraft af sin status som Grønlands hovedstad en lang række tilbud, og hverdagen afviger ikke meget fra den, du ville opleve i en by af samme størrelse i Danmark. De fleste, som flytter til Grønland, kan godt lide naturen, og der er rige muligheder for at komme ud i den.

Om vinteren kan du løbe på ski, både langrend og slalom, og om sommeren kan du vandre i fjeldet, sejle, fiske, paraglide eller køre på mountainbike. Du kan få et jagttegn for 50 kr. ved henvendelse til Nuuk Kommune.

Der er et træningscenter og en dejlig svømmehal i Nuuk. Nuuk har et utal af sportsforeninger som tilbyder badminton, fodbold, volleyball, kickboksning osv. det meste af året. Aftenskolen, som kører i vinterhalvåret, tilbyder desuden kurser i sælskinds-syning, sprog, førstehjælp og mange andre ting.

KATUAQ
Grønlands landsbibliotek ligger i Nuuk og er imponerende velassorteret. Grønlands kulturhus Katuaq er byens kulturelle samlingssted. Her er bl.a. biograf med premierefilm, mode-opvisninger, foredrag, koncerter og kunstudstillinger. Sidst men ikke mindst skal nævnes byens restauranter, som serverer alt fra grønlandsk mad til retter fra Mongoliet, og har man lyst til at smutte en tur i byen bagefter, er der også mulighed for det.

TV UDSENDELSER I GRØNLAND
Grønlands Radio, KNR, (Kalaallit Nunaata Radioa) viser nyheder, film og programmer fra DR, og det er også muligt at få kabel-tv, hvis man vil se flere kanaler.

Programmerne fra de danske kanaler bliver vist med 4 timers forsinkelser, således at man stadig ser nyhederne kl. 19 - grønlandsk tid.

TAL OG FAKTA

 • Et 1-dags liftkort til skicenteret i Nuuk koster for børn kr. 70 og for voksne kr. 120
 • En indgangsbillet til Svømmehallen Malik i Nuuk koster for børn kr. 35 og for voksne kr. 50.
 • Et jagttegn kan erhverves for 50 kr.
 • En tur i biffen koster 70 kr.
 • Et 3-retters måltid mad på restaurant i Nuuk koster mellem 300-500 kr.
 • En flaske vin på restaurant i Nuuk koster ca. 400 kr.

 


NYTTIGE LINKS

Grønlands Kulturhus Katuaq
www.katuaq.gl

Grønlands Landsbibliotek
www.katak.gl

Vidste du, at...

 •  

  Arctic Group beskæftiger mere end 150 medarbejdere, fordelt på 3 lande.

 •  

  Arctic Groups salgskonsulenter årligt tilbagelægger mere end 400.000 km for at komme på besøg hos vores kunder i Grønland, på Færøerne og på Island.

 •  

  Arctic Group er registreret som både dansk og grønlandsk virksomhed. Derfor betaler vi selskabsskat i begge lande.

GSAT_Logo_hvid

Arctic Group

Arctic Import

Arctic Group A/S - Langerak 17 - Postboks 8220 - DK-9220 Aalborg Øst - Tlf. +45 96 32 19 00 - Fax +45 96 32 19 10

© 2010 Arctic Group A/S